Esports 15/08/2011

Guardiola: "És dels dies que un pot estar més orgullós de l'equip"

Pep Guardiola se'n va anar més que satisfet del Bernabéu. El seu equip havia aconseguit un bon resultat per a la tornada, però sobretot havia pogut "superar el cansament físic davant un rival tan fort".

M. Molina / A. Gozalbo
2 min
Pep Guardiola, durant el partit d'anada de la Supercopa.

Barcelona.L'empat a dos al Santiago Bernabéu deixa les coses obertes per al partit de tornada, que es jugarà dimecres al Camp Nou, però sobretot deixa un regust molt agradable a Pep Guardiola, entrenador del Barça. Tot i tenir "menys possessió de pilota i dificultats per construir jugada", el tècnic va assegurar: "És dels dies que un pot estar més orgullós de l'equip, perquè hem pogut amb el cansament. Els jugadors han fet un esforç titànic. Veníem amb retard en la preparació física, amb jugadors que han arribat tard i altres que han estat lesionats". Per això, el de Santpedor va qualificar el resultat de "bo".

L'entrenador va explicar que era un partit "perillós" i que el Madrid els podia "passar per damunt". "És un rival molt fort i ha imprès un ritme molt alt. Ja intuïa que ens jugarien així, ho van fer a la tornada de la Champions, l'any passat, i també durant la pretemporada".

De cara a la tornada, Guardiola no va voler considerar-se favorit, tot i que el resultat és bo, a priori. "Tornarem a tenir problemes físics, però confio que el Camp Nou ens ajudi, de la mateixa manera que ho han fet els seguidors del Santiago Bernabéu"

Mascherano, animat

Javier Mascherano va assegurar després del partit que l'empat és interessant per al Barça: "Crec que el resultat no és dolent. A la tornada hem de sortir a jugar com sempre. La nostra gent ens donarà suport al Camp Nou".

El defensa argentí va assegurar que "el primer partit mai no és senzill i més encara quan es juga amb tanta tensió".

Segons Mascherano, "la clau és que hem marcat fora de casa i això sempre és bo. Sabíem que no seria senzill".

stats