LA REACCIÓ DEL TÈCNIC BLAUGRANA
Esports 03/02/2011

Guardiola: "Tenir una final guardada dóna molta confiança"

Pep Guardiola estava orgullós dels seus jugadors, que es van classificar per a la segona final de la Copa del Rei en els tres anys que fa que és a la banqueta blaugrana. El tècnic sap que ara toca la Lliga i Europa.

Nuria García
2 min
Pep Guardiola va viure el partit molt tranquil a la banda de l'estadi Juegos del Mediterráneo.

Barcelona.Al tècnic del Barça se li acaben els elogis per parlar dels seus jugadors. Ahir, amb un equip replet de suplents i de jugadors que no tenen molts minuts, els blaugranes van superar amb comoditat l'Almeria, i Adriano i Afellay es van estrenar com a golejadors. "Tots hem aconseguit arribar a una final havent guanyat els partits amb molta seriositat. Tenir una final guardada per a l'abril dóna molta confiança per als següents partits", va dir Guardiola, conscient de l'esforç que han fet els seus: "Després d'un mes molt dur com ha estat el gener, ara ens podem centrar en la Lliga i després comencem a Europa". El tècnic va afegir: "Arribar a una final és complicat. La gent estava molt contenta. Hem aconseguit jugar la segona final en tres anys. És un gran dia". Guardiola va reconèixer que la Copa del Rei no és plenament atractiva fins a la final. "L'atractiu de la Copa és la final, però el procés per arribar-hi és molt diferent. A Almeria han jugat molts dels que no gaudien de minuts i ens ha anat molt bé. Portàvem un bon resultat, però els jugadors han jugat amb la mateixa professionalitat i la mateixa agressivitat de sempre", va dir.

Tots ataquen, tots defensen

A Almeria es van estrenar com a golejadors Adriano i Afellay. Guardiola ho va valorar positivament: "Al final intentem que tots facin de tot, que tots participem de tot, fins i tot dels gols. Els atacants no només ataquen, també defensen. Tots tenen permís per anar a dalt i per baixar a defensar", va afirmar Guardiola, que va voler destacar la feina de Bojan. "Ha estat molt bé, molt participatiu. És evident que necessita el gol, però només puc felicitar-lo, perquè ha estat molt bé", ha afirmat Guardiola.

stats