REACCIONS DELS PROTAGONISTES
Esports 07/12/2011

Guardiola: "Una generació vàlida"

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, explicita la seva satisfacció per l'actuació dels jugadors del planter. El tècnic assegura que està molt content de com estan treballant els joves.

àlex Gozalbo
2 min
Pep Guardiola, entrenador del Barça, va mesurar el seu entusiasme.

BARCELONA.Pep Guardiola, entrenador del Barça, acostuma a fer equilibris a les rodes de premsa, on mesura molt bé quin missatge dóna als mitjans de comunicació. Ahir l'exercici va ser més difícil que altres dies. D'una banda, el tècnic estava feliç per l'exhibició dels jugadors del planter. De l'altra, volia començar a mentalitzar tothom de cara al clàssic de dissabte.

"És una sort tenir aquesta generació, que és molt vàlida. Ara tot dependrà del seu esforç", va dir Pep Guardiola.

L'entrenador del Barça va demostrar la seva confiança en els joves jugadors que van golejar el BATE Borissov: "Estem molt contents amb la seva actuació. La competició de Segona Divisió ja els posa al seu lloc. La dificultat és jugar en camps difícils, però crec que mentalment estan preparats".

El tècnic no va voler deixar passar l'oportunitat de felicitar els jugadors del primer equip que també van participar en la victòria d'ahir.

"Aquí només serveix guanyar", va recordar l'entrenador, que va donar les gràcies als espectadors que van apropar-se fins al Camp Nou: "Crec que s'ho han passat bé i han pogut gaudir d'un bon espectacle. La nostra força és la manera com juguem".

Pel que fa al partit del Bernabéu, Pep Guardiola té clar quin és l'objectiu: "A Madrid anirem a fer el millor partit possible i a interpretar-lo de la millor manera possible".

Pedro, protagonista amb gols

Un dels protagonistes del partit va ser Pedro, que va marcar dos gols. "Sempre va bé fer un bon partit per agafar confiança. Estic content pels dos gols", va explicar l'extrem. "El resultat demostra que el planter del Barça és molt fort i els joves pugen amb molt de ritme. Corren molt", va reconèixer Pedro, que ja té en ment el partit de dissabte: "Ara ja podem pensar en el clàssic".

Segons Pinto, porter del Barça, "els joves han demostrat que hi ha equip per molta estona".

stats