Esports 06/01/2012

Guardiola, 201 punts - Mourinho, 112

El tècnic del Barça és escollit per segona vegada millor entrenador del món, i el del Reial Madrid queda en segon lloc, a molta distància en la votació de la Federació Internacional d'Història i Estadística del Futbol

Efe
1 min
Josep Guardiola i  José Mourinho semblen condemnats a viure enfrontats un any més.

MadridPep Guardiola, tècnic del Barcelona, ha estat elegit per segona vegada millor entrenador de club del món, segons en l'enquesta anual de la Federació Internacional d'Història i Estadística del Futbol (IFFHS).

Guardiola ha aconseguit 201 punts en les votacions d'experts de 81 països de tots els continents que han participat en l'edició anual d'aquesta elecció. El portuguès José Mourinho, que porta les regnes del Reial Madrid, s'ha quedat al segon lloc amb gairebé la meitat de punts, 112, seguit de molt a prop per Alex Ferguson (Manchester United), tercer classificat, amb 107 punts.

Cinc entrenadors han aconseguit entrar al top 10 per primera vegada: el serbi Ivan Jovanovic, l'argentí Jorge Luis Sampaoli, l'uruguaià Jorge Daniel Fossati i els portuguesos Domingos Paciencia i André Villas-Boas.

stats