BARÇA
Esports 15/03/2012

Guardiola segueix pensant-s'ho i encara no dóna el sí al club

Toni Padilla
2 min
Josep Guardiola, pensatiu abans d'un partit de Lliga de Campions d'aquesta temporada.

BARCELONA.Dia intens al Camp Nou. Com que es tractava de l'última setmana sense futbol intersetmanal en molt temps, la data d'ahir apareixia marcada en les agendes com a possible dia perquè Josep Guardiola fes pública la seva intenció de renovar. De fet, les últimes temporades normalment ha fet pública la seva decisió en setmanes sense partit de futbol, com aquesta. A més, els últims dies jugadors amb molt de pes al vestidor -com Messi, Xavi i Iniesta- han demanat al tècnic de Santpedor que es quedi com a mínim una temporada més. Però Josep Guardiola segueix sense decidir-se.

La presència del representant del tècnic, Josep Maria Orobitg, a les oficines del Camp Nou va fer saltar les alarmes. Orobitg va arribar a l'estadi a les 13.05 -el primer equip s'hi entrenava perquè tocava fer-se la fotografia oficial de la temporada- i es va reunir amb Guardiola i el seu ajudant, Tito Vilanova, durant 10 minuts. La reunió, però, hauria estat "ordinària" segons fonts pròximes als implicats. Així doncs, Andoni Zubizarreta i Sandro Rosell segueixen sense novetats sobre la voluntat de Guardiola de seguir, malgrat que en general hi ha cert optimisme. Orobitg, que normalment no es deixa veure pel Camp Nou, es va limitar a dir que no hi havia "cap notícia important a comentar".

No és gens descartable, doncs, que Guardiola allargui encara durant un o dos mesos la seva decisió, que s'està meditant molt. Aquests últims dies, el tècnic ha preferit desconnectar i agafar forces, jugant a golf amb Gerard López i dos amics seus a Terrassa o deixant-se veure al Liceu per veure La bohème de Puccini.

Mascherano també ho demana

L'última veu que s'ha sumat a la llarga lletania per demanar a Guardiola que segueixi és la de l'argentí Javier Mascherano. El migcampista argentí es va desfer ahir en elogis al seu tècnic, de qui va dir que "ha aconseguit la unanimitat del món del futbol, cosa que gairebé és impossible". Segons Mascherano, Guardiola té "el suport de tots els estaments de club" perquè segueixi a la banqueta blaugrana, "no per tots els títols que ha guanyat, sinó per com els ha aconseguit".

stats