Esports 02/05/2012

Guardiola viurà avui "la seva nit", a la portada de 'Mundo Deportivo'

Els diaris esportius de Madrid se centren en la possibilitat que el Madrid es converteixi aquest dimecres en campió de Lliga

Ara
2 min
MUNDO DEPORTIVO

Barcelona'Mundo Deportivo' assegura que Guardiola viurà aquesta nit "la seva nit". Segons el diari, "Guardiola i Messi tindran un protagonisme especial". A la foto de portada apareix el tècnic blaugrana abraçant Messi. Al costat de la imatge, el rotatiu assegura que "Drogba impacta en l'afició" i que "Keita podria ser clau per fitxar Capoue i Thiago Silva". Sobre el davanter argentí, afirmen que té a prop "els rècords golejadors de Müller i del Barça".

El diari 'Sport' obre la portada d'aquest dimecres amb una foto de Messi i escriu que "vol gols per ser pitxitxi". A sota diu que el Barça té "100 milions per fitxar" de cara a "invertir en reforços". Aquests diners sortiran de "la fitxa de Guardiola" o de la "previsió de vendes dels jugadors". A més, assegura que Cesc està "més implicat que mai" i que "Mourinho va sortir a presumir".

'El 9 esportiu' se centra en les declaracions de Guardiola abans del Barça-Màlaga: "Mourinho no desgasta, desgasta guanyar". Sobre l'Espanyol, diuen que "quan s'hi posen és massa tard".

El diari 'As' obre amb el "segon assalt a l'Alirón" i recorda que "el Madrid en té prou de fer el mateix que hagi fet el Barça per proclamar-se campió". També destaquen les declaracions de Guardiola: "Mourinho no desgasta, desgasta guanyar tant".

'Marca' prepara l'afició madridista per a una "nit de lleons". El diari explica que "el Madrid pot ser avui campió de Lliga". La primera pàgina del rotatiu també assenyala que el Camp Nou farà un homenatge a Guardiola en la trobada entre Barça i Màlaga.

stats