Esports 19/01/2011

Tot i el 5-0, Guardiola no vol sentir parlar de relaxació

A Pep Guardiola no li agrada perdre ni al parxís. És per això que, tot i vèncer 5-0 en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, no ha donat descans als jugadors. Res de relaxació: el partit s'ha de guanyar.

Nuria García
2 min
Tot i el 5-0, Guardiola no vol sentir parlar de relaxació

Barcelona.Els dos líders de les dues primeres categories del futbol estatal, els dos campions d'hivern de Primera i de Segona Divisió A, es veuran aquesta nit les cares al Benito Villamarín, en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. El Barça i el Betis tornaran a oferir bon futbol, com ja va passar fa tot just una setmana al Camp Nou. El tècnic dels andalusos, Pepe Mel, ja ha avisat que no variarà la seva manera de jugar i Pep Guardiola s'emporta fins a Sevilla tots els jugadors del primer equip disponibles. Els blaugranes van aconseguir un contundent 5-0 a casa, amb hat trick de Leo Messi inclòs el dia que oferia la Pilota d'Or, però la paraula relaxació no està al diccionari del tècnic blaugrana. "No és un partit per descansar ni per descarregar res". És un partit més, s'ha de jugar i Guardiola vol guanyar-lo. És per això que a Sevilla viatja amb només un jugador del filial (Marc Bartra entra en la convocatòria en substitució de Puyol, que es queda a casa per precaució després de notar unes molèsties al genoll esquerre). "Si no fos el Betis, segurament sí que hauria agafat gent del filial, però amb el Betis no, és el líder de Segona A, té recursos per generar ocasions", va apuntar Guardiola.

A més de Puyol, també s'han quedat a Barcelona Alves, que es recupera del trencament muscular que es va fer contra el Màlaga, i Thiago. Després que es confirmés que el jove del planter jugarà l'any vinent al primer equip, Guardiola va explicar ahir que Thiago tindrà minuts amb el filial, on coincidirà amb el seu germà Rafinha, a qui Luis Enrique ja ha fet debutar.

Festa al Benito Villamarín

Per la seva banda, Pepe Mel espera poder donar una alegria a la seva afició i vol que el partit d'avui sigui "una festa", tot i que sap que no serà fàcil. "Sortirem com a l'anada, a tutejar-los. Més enllà de superar l'eliminatòria, cosa que òbviament cal descartar, esperem guanyar el Barça a fora, una cosa que ningú ha aconseguit".Tot i estar fent un bon paper a la Copa del Rei, l'objectiu del Betis no és altre que l'ascens a final de temporada. "El regal hauria d'arribar al juny", va recordar ahir l'entrenador dels andalusos.

stats