FÓRMULA 1

Alonso (Ferrari) i Hamilton (Mercedes) dominen els primers entrenaments de la temporada de Fórmula 1

El circuit d'Albert Park de Melbourne serà escenari del primer GP de la temporada

L'espanyol Fernando Alonso (Ferrari) ha desafiat el domini dels motors Mercedes en marcar el millor temps dels entrenaments del Gran Premi d'Austràlia, primera cita de la Fórmula 1 el 2014, en la primera sessió. Lewis Hamilton (Mercedes) ha fet el millor temps de la segona pràctica.

El circuit d'Albert Park, a Melbourne, ha presenciat els dos primers entrenaments de l'any amb una temperatura d'uns 25 graus centígrads. El millor crono d'Alonso en la primera tanda va ser de 1:31.840 en 20 voltes, mentre que en la segona Hamilton ha fet el millor registre de 1:29.625 en 37 girs.

S'esperava que els cotxes impulsats per motors fabricats per Mercedes fossin els més competitius en aquest primer acte de la Fórmula 1 el 2014, i així ha estat, amb Alonso com a únic rival.

Mala arrencada en la primera tanda per el tetracampió del món alemany Sebastian Vettel, que ha sortit a rodar en l'última mitja hora de la primera sessió d'entrenaments i amb prou feines ha completat deu voltes, tot i que el comportament del seu cotxe ha estat molt millor en la segona i ha acabat quart per darrere d'Alonso.

Vettel ha adoptat un pla de treball totalment diferent a la segona tanda i ha sortit a rodar des de l'inici i gravitant entre el segon i tercer millor temps. No obstant això, el millor registre en les tandes de pneumàtics tous ha estat el marcat per Lewis Hamilton.