LLIGA ASOBAL
Esports 10/02/2015

El Barça d'handbol prepara el seu retorn a la Champions amb un clar triomf a la lliga (35-25)

L'equip de Xavi Pascual ha derrotat l'Anaitasuna amb una grana actuació de Víctor Tomás

La plantilla del Barça d'handbol en un partit / FCB

BarcelonaEl Barça segueix sense rival a la lliga Asobal d'handbol i ha derrotat l'Anaitasuna navarrès per 35-25. L'equip de Xavi Pascual ha jugat avui el seu partit de lliga, competició que lidera sense cap punt perdut, ja que aquest cap de setmana torna a la Champions per enfrontar-se al Copenhaguen-Kolding danès.

Amb el retorn de Nikola Karabatic, jugant el primer partit després de guanyar el Mundial, el Barça ha començat fred, sorprès pels navarresos, un equip en forma durant les darreres jornades. L'Anaitasuna s'ha situat de sortida amb un 3-4 gràcies a una defensa molt agressiva i els gols del central Castro, però Víctor Tomás ho ha canviat tot amb un primer temps magnífic, marcant en sis dels seus set llançaments a porteria durant el primer temps. Sarmiento, amb tres gols i una efectivitat del 100%, també ha estat un recurs d'un Barça que ha donat descans a jugadors com Saubich. Karabatic, amb molèsties al colze, ha jugat un partit a mig gas. Al descans, el barça ja guanyava per 15-10.

A la segona part, Víctor Tomás ha seguit aprofitant els forats defensiu rivals amb dos gols més de sortida, arribant a 8 a nivell personal (20-13, 35'). El partit, ja decidit, s'ha convertit en un intercanvi de gols amb Rutenka agafant el relleu de Tomás ja que ha marcat 8 gols durant al segona part contra un rival que ha intentat maquillar el marcador (35-25).