Esports 10/05/2013

Héctor Barberá nega que hagi estat protagonista d'un episodi de violència de gènere

El pilot valencià ha estat detingut avui a Jerez de la Frontera (Cadis) com a presumpte autor d'una agressió a la seva parella

Efe
1 min

MadridEl pilot valencià de MotoGP, Héctor Barberá, detingut avui per una presumpta agressió a la seva parella a Jerez de la Frontera (Cadis), ha afirmat en un comunicat que els fets denunciats contra ell "manquen de veracitat" i s'ha posat a la disposició de les autoritats "per esclarir" els fets constitutius de la denúncia.

"En el dia d'avui s'ha produït una denúncia sobre la persona d'Héctor Barberá. Els fets denunciats i les informacions publicades sobre aquest tema manquen de veracitat. Héctor s'ha posat a la disposició de les autoritats pertinents per esclarir els fets. Conforme es produeixin novetats se'ls anirà ampliant informació", diu el comunicat enviat per l'entorn del pilot.

Segons han explicat a EFE fonts policials, Barberá ha estat detingut avui a Jerez de la Frontera (Cadis) com a presumpte autor d'una agressió a la seva parella. El pilot valencià va ser detingut sobre les 11.00 hores i les mateixes fonts policials han explicar que els fets van ocórrer anit a un hotel de Jerez, on Barberá es trobava després de disputar el cap de setmana passat del Gran Premi d'Espanya de motociclisme.

La detenció hauria arribat hores després que la comissaria provincial de la policia espanyola rebés una trucada de l'Hospital del SAS de Jerez en la qual s'informava de l'ingrés d'una dona que presentava símptomes d'haver estat agredida, amb contusions i blaus, segons fonts policials. Després d'aquesta comunicació, el pilot valencià ha estat traslladat a dependències policials i passarà a disposició judicial després de la seva declaració.

stats