Publicitat
Publicitat

RUGBI - COPA DEL REI

La Santboiana protesta: “Hem perdut la primera part als despatxos”

El degà del rugbi lamenta que la Federació Espanyola no hagi designat "un camp neutral" per a la final de Copa

La UE Santboiana està dolguda per la decisió de la Federació Espanyola de Rugbi (FER) d’escollir per a la final de Copa l’estadi José Zorrilla de Valladolid. El club volia que es disputés en un camp neutral -l’altre finalista és El Salvador, de la capital castellana-. “És un hàndicap. Ells ja hi han jugat, nosaltres no; ells seran a la seva ciutat, nosaltres haurem de viatjar; ells dormiran a casa seva i nosaltres en un hotel”, comentava Miquel Martínez, president de la Santboiana, en una compareixença a l’Ajuntament de Sant Boi per valorar la decisió.

El club, contrari a jugar la final en aquest estadi, havia proposat diferents opcions per evitar jugar precisament a Valladolid. Sobre la taula hi havia opcions com Torrelavega o Logronyo, però finalment la FER ha escollit Valladolid, “l’única que no compleix el criteri de jugar en un camp neutral”.

“Com a junta hem perdut la primera part del partit als despatxos, la de jugar en un camp neutral. Però la segona part és la que compta i estem convençuts que la guanyarem”, deia Martínez. “No estem satisfets amb la decisió, però l’assumim i fem una crida a tots els santboians perquè animin l’equip, que segur que sortirà campió”, afegia l’alcaldessa Lluïsa Moret.

Club i ajuntament han anunciat que estan treballant per organitzar packs de viatge amb “preus assequibles” per anar a la final del 30 d’abril.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT