FUTBOL CATALÀ
Esports 26/07/2020

L’Hospitalet ja és nou equip de Segona Divisió B

El conjunt de Jonathan Risueño torna a la categoria de bronze tres temporades després

Els jugadors de l’Hospitalet celebrant la victòria en la promoció.

BarcelonaEl CE l’Hospitalet és nou equip de Segona Divisió B després d’empatar 1-1 ahir contra el Terrassa a la final del play-off d’ascens que es va disputar a l’Estadi Municipal de Badalona. El conjunt dirigit per Jonathan Risueño va fer bona la condició de líder de la fase regular per promocionar de categoria (la normativa va descartar les pròrrogues i les tandes de penals).

El partit va ser tens i va mantenir l’emoció fins al final, fent justícia als intangibles que acompanyen l’últim acte de la promoció. Primera part de tempteig, poques oportunitats i por de concedir una acció clara i hipotecar les opcions d’aconseguir l’objectiu. La situació més clara la va tenir Salinas amb un llançament que va sortir fregant el pal abans del primer dels dos cooling breaks. L’Hospitalet va haver d’esperar fins al segon temps per estrenar el marcador (ara sí) gràcies a un xut des de la frontal de l’àrea de Canario que va acabar al fons de la porteria rival.

Els homes de Risueño van estar còmodes fins al minut 89, quan el futbolista terrassenc Arranz va tornar a obrir l’eliminatòria abans d’anunciar-se el temps afegit. El Terrassa ho va intentar però no va tenir temps material per capgirar el partit i endur-se la victòria. El xiulet final va iniciar la festa a peu de gespa de l’Hospitalet, que torna a la categoria de bronze del futbol estatal tres anys després.