NATACIÓ

Mireia Belmonte aconsegueix la quarta medalla d'or als Mundials de piscina curta

Hosszu brilla als mundials en aconseguir el seu tercer rècord del món

Mireia Belmonte ha guanyat a la final dels 400 m. lliures. Belmonte, plusmarquista mundial d'aquesta prova amb 3: 54.52, ha marcat un crono de 3, 55'76''. Belmonte ha superat l 'holandesa Sharon van Rouwendaal, l'única nedadora que ha aconseguit seguir el seu ritme. Belmonte ja havia guanyat a Doha els 800 lliures, els 200 papallona i els 400 estils. La nedadora de Badalona ja porta dos rècords Mundials als Mundials de Doha.

Tres rècords mundials de Hosszu

L'hongaresa Katinka Hosszu en aconseguir dos rècords del món més. Primer, ha brillat a mb un espectacular triomf a la final dels 200 esquena dels Mundials de piscina curta, establint un nou rècord del món i convertint-se e n la primera dona que baixa dels dos minuts (1: 59.23) en aquesta prova. L'hongaresa, elegida millor nedadora de l'any per la Federació Internacional, ha rebaixat l'anterior plusmarca mundial (2: 00.03) en possessió de la nord-americana Missy Franklin des d'octubre de 2011.

Després, ha guanyat els 100 metres estils amb un nou rècord mundial, amb una marca de 57'70'', superant la britànica Sionahn Marie-Oconnor. Katinka Hosszu dijous ja va vèncer en la prova dels 100 esquena amb nou rècord del món (55.03).