NBA
Esports 12/06/2012

Igor Ibaka: "El meu germà té opcions de guanyar l'anell de campió"

à.g.
1 min

BARCELONA.Quan aquesta nit (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes) començarà la final de la NBA entre els Oklahoma City Thunder i els Miami Heat, la majoria de les mirades buscaran els moviments de Kevin Durant i LeBron James. La lluita de les dues estrelles per aconseguir el seu primer anell de campió concentra l'atenció de mitjans de comunicació i dels aficionats, però la clau per obtenir el títol la poden tenir alguns dels jugadors secundaris, com ara Dwyane Wade, Chris Bosh, Russell Westbrook, James Harden i Serge Ibaka.

El pivot de la República del Congo ha passat en uns anys de jugar a l'Hospitalet (2006-08) i a Manresa (2008-09) a lluitar pel títol de la NBA. "No m'esperava que arribés tan lluny, però sabia que es guanyaria la vida amb el bàsquet perquè té condicions i treballa molt", explica a l'ARA Igor Ibaka, un dels seus 17 germans.

"Els Oklahoma City Thunder estan jugant millor que els Miami Heat, un equip del qual esperava més coses. Crec que el meu germà té opcions de guanyar l'anell de campió. Si han arribat fins a la final, ara són capaços de qualsevol cosa", diu en un català perfecte.

Igor Ibaka, que acaba d'aconseguir amb el CE Sant Nicolau l'ascens a l'Adecco Plata, encara no sap on jugarà la temporada que ve: "El meu contracte acaba ara i he de veure què vol fer el club, però crec que aquest any he aportat moltes més coses que l'any passat. El meu germà juga més sense pilota, és més alt i té un físic brutal, jo potser sóc una mica més tècnic. Potser el que compartim és la intensitat sobre la pista".

stats