HOQUEI SOBRE PATINS

L'Igualada podria vendre la seva plaça a l'OK Lliga a final de temporada

El club té un deute de 64.000 euros i ha perdut patrocinadors

L'Igualada Hoquei Club, un dels clubs històrics de l'hoquei sobre patins català, es troba immers en una crisi econòmica, després de la no aprovació del pressupost anual en l'última assemblea, la qual cosa podria conduir a la venda de la plaça a l'OK Lliga. Fundat el 1950, l'Igualada va guanyar 6 copes d'Europa durant la dècada dels 90.

El club ha comunicat avui oficialment que a l'última assemblea de l'entitat els socis no van aprovar el pressupost presentat per la junta directiva, en el qual s'apuntava un dèficit de 64.000 euros per la falta de patrocinadors per al primer equip, quantitat que fins ara saldaven les empreses Calaf Grup i Buff. La situació, segons apunta el president del club, Manel Burón, "dificulta molt el desenvolupament normal de la temporada", ja que malgrat que fa mesos que treballen per aconseguir nous patrocinadors "no ha sigut possible i això no es pot allargar en el temps".

Durant l'assemblea es va exposar la probabilitat, al final de la present temporada, de vendre la plaça de l'OK Lliga per eixugar el deute i competir amb el segon equip a la Lliga Nacional Catalana.

"No es descarta pròximament fer una nova assemblea per donar poders a la junta directiva per acceptar la venda dels drets federatius a un altre club a final de temporada i d'aquesta manera deixar els números vermells", ha dit Burón.

Més continguts de