HOQUEI PATINS
Esports 17/02/2013

Un gol de Marc Gual col·loca el Barça líder del grup A de la Lliga Europea (0-1)

En el partit pendent de la divuitena jornada de l'OK Lliga, el Lleida ha empatat a tres amb el Voltregà

Jordi Graell

BarcelonaEl Barça ha aconseguit derrotar aquest migdia l'Igualada per primer cop en dues temporades gràcies a un solitari gol de Marc Gual al minut 31. D'aquesta manera, els homes de Gaby Cairo es situen líders del grup A de la Lliga Europea amb un punt d'avantatge respecte els igualadins a manca d'una jornada pel final, fet que permetria els blaugranes afrontar els quarts de final amb la tornada al Palau Blaugrana.

L'Igualada, que fins avui era l'autèntica bèstia negra dels blaugranes (no hi perdien en cap competició des de la temporada 2010-2011), ha seguit la mateixa fórmula que havia fet servir en els anteriors duels i ha cedit el control de la pilota al conjunt blaugrana, que ha començat avisant amb una pilota al pal de Marc Torra. Tot i això, a la primera part han estat els igualadins els que han gaudit de les ocasions més clares, i haurien pogut avançar-se en el marcador si no haguessin topat amb un Sergi Fernández molt segur sota els pals.

A la segona part, els blaugranes han reaccionat i han començat a posar setge a la porteria defensada per Elagi Deitg, i finalment han obtingut recompensa gràcies a un gol de Marc Gual al minut 31. A partir del gol, el Barça ha intentat tenir més possessió de la pilota per mantenir el resultat favorable i ha gaudit d'ocasions per ampliar el marcador, com un gol anul·lat a Marc Torra. Finalment, tot i que els igualadins han buscat l'empat fins al final, les grans aturades de Sergi Fernández permeten els blaugranes sumar tres punts vitals de cara a aconseguir la primera posició del seu grup.

Empat entre el Lleida i el Voltregà

D'altra banda, aquest migdia també s'ha disputat l'últim partit que quedava pendent per completar la divuitena jornada de l'OK Lliga, en el qual l' ICG Software Lleida ha aconseguit salvar un punt a última hora gràcies a un gol de Lluís Rodero a manca de dos minuts pel final i ha acabat empatant a tres amb el Voltregà. Amb aquest repartiment de punts, l'equip de la Terra Ferma es situa a la setena posició amb 28 punts, i els osonencs passen a ocupar la desena posició amb 23 punts.