FUTBOL

Casillas: "Mourinho ens fa tenir més caràcter i ser més ambiciosos"

En una entrevista a la web del Reial Madrid, l porter del blancs creu que si el seu equip vol guanyar títols, ha de jugar cada partit "com si fos una final"

Iker Casillas, porter del Reial Madrid, ha afirmat que el seu entrenador, el portuguès José Mourinho, ha aconseguit que els futbolistes blancs tinguin més "caràcter i siguin més ambiciosos" ja que, amb les seves "ganes de treballar", s'ha impregnat el vestuari de la "fam "que té el lusità.

En una entrevista a la pàgina web del Reial Madrid, el capità dels blancs, que aquest dilluns compleix 12 anys des del seu debut a Primera Divisió, ha repassat l'actualitat de l'entitat madrilenya. "Mourinho és un guanyador i ho ha demostrat també en els seus anteriors equips. Ell, com tots nosaltres, vol més aquesta temporada, volem pujar el nivell. Ens fa tenir més caràcter i ser més ambiciosos. És molt bo tenir un tècnic amb caràcter i amb aquestes ganes de treballar perquè també s'ha d'impregnar el vestidor d'aquesta fam", ha comentat.

Per a Casillas, si el Reial Madrid vol guanyar títols, ha de jugar cada partit "com si fos una final", i ha parlat de la suposada bipolaritat que hi ha a la Lliga amb dos equips dominant. "Crec que els equips tenen grans jugadors i tots volen donar la seva millor versió contra el Reial Madrid", ha apuntat.