Barcelona
Esports 17/08/2012

Iker Casillas: "Intento inculcar els valors d'homes com Hierro, Raúl, Guardiola o Luís Enrique"

Iker Casillas ha provocat certa polèmica després d'unes declaracions a la cadena mexicana de televisió Univision on defensa els valors del tècnic de Santpedor

Ara
1 min
Iker Casillas

ARAEn ser preguntat per quina és la seva tasca com a capità del Reial Madrid i de la selecció espanyola, Casillas va respondre: "Inculcar els valors que m'han inculcat gent tan important com Fernando Hierro, Raúl González, Fernando Redondo, Roberto Carlos, Pep Guardiola, Abelardo o Luis Enrique. Jugadors que he conegut de prop durant la meva carrera futbolística. La tasca és deixar el camí per a la gent que vindrà després, per als més joves, que tenen un futur molt gran".

En l'entrevista que va concedir en exclusiva al canal mexicà, Casillas no es va decantar ni per Messi ni per Cristiano Ronaldo com a millor jugador del món. "Estem parlant dels dos millors jugadors del món ara mateix. No puc decantar-me per cap. Si m'he de decantar per algun potser és per Cristiano, que és al meu equip i el conec més. Messi l'he de patir sempre, als partits, però crec que estem parlant dels dos millors jugadors del món ara mateix", va dir.

stats