Esports 09/04/2016

Important remuntada del Llagostera contra el Bilbao Athletic (2-1) i empat del Girona a casa del Lugo (1-1)

Els llagosterins celebren el gol de Benja

BarcelonaEl Llagostera segueix lluitant per la permanència després de remuntar el partit contra el Bilbao Athletic, un rival directe (2-1). En canvi, el Girona ha vist com el Lugo ha empatat el duel a terres gallegues (1-1).

A Palamós, durant la primera part cap dels dos equips han creat ocasions clares, tot el contrari que a la segona part. Però el filial bilbaí s'ha avançat amb un gol d'Ager Aketxe. Els bilbaïns han dominat però en dos minuts els locals han capgirat el marcador i el partit. Dos gols de Benja han deixat els joves lleons amb els ànims tocats. La segona groga d'Óscar Gil ha acabat d'enfonsar-los.

El Girona ha estat superior al Lugo en la primera part. Al minut 33 Eloi Amagat ha marcat a la sortida d'un córner. El gol ha esperonat els visitants però ha arribat l'empat amb la diana de Pablo Caballero, el botxí que la temporada passada va evitar l'ascens del Girona. A la segona part els gallecs han sortit forts, però Isaac Becerra ha estat transcendental per mantenir l'empat.