Esports 15/09/2018

Derrota de l'Indústrias i triomf del Barça Lassa

L'equip colomenc, a un pas de sorprendre contra ElPozo

Derrota de l'Industrias i triomf del Barça Lassa

BarcelonaL'Indústrias Santa Coloma ha perdut a casa contra ElPozo Múrcia en la primera jornada de la Lliga LNFS de futbol sala. L'equip colomenc ha arribat a manar per 3-1 contra un dels favorits per guanyar la Lliga, però els visitants han aixecat el partit a la segona part. David i Pol, en un primer temps elèctric, han posat per davant els catalans, però abans del descans Marinovic ha fet el 2-1.

A la segona part, l'argentí Corso ha fet el 3-1. A falta de 10 minuts, Pito ha fet el 3-2 i la pressió visitant ha començat a fer mal a la defensa local. El veterà Miguelín ha empatat, i, després d'un córner, Fernando ha fet el 3-4. Amb dos minuts per jugar, l'Indústrias ha passat a jugar amb porter-jugador, circumstància que ha aprofitat altre cop Miguelín per sentenciar el matx (3-5).

Triomf del Barça

Divendres, el Barça Lassa va estrenar-se amb una ajustada victòria sobre el Ribera Navarra (6-2). Esquerdinha i Ferrao van posar el 2-0 al marcador, però els navarresos van empatar gràcies a Sergio González i Lucas Tripodi. Esquerdinha i Ferrao, de nou, van liderar la reacció catalana, amb Sergio Lozano i Adolfito tancant la golejada.