BARÇA

Iniesta: "Valdés encara és jugador del club i cal ser amb ell al 100%"

El jugador de Fuentealbilla creu que la decisió de Valdés de marxar no afectarà el rendiment de l'equip

Iniesta ha parlat en roda de premsa per comentar la derrota de Sant Sebastià, i ha afirmat que "són coses que poden passar. Cal estar alerta. Quan diem que costa guanyar els partits, no és un tòpic. Va quedar clar a Anoeta". El jugador creu que "cal analitzar el que ha passat en els darrers partits ja que queda molta temporada. Ara toca treballar per canviar aquestes sensacions, treballar amb tots els sentits". Iniesta també ha admès tot rient que va estar a un sol pas de ser expulsat a Anoeta. Sobre el seu estat físic, ha comentat: "aquesta temporada noto que estic bé".

Iniesta ha comentat que els jugadors han dit a Tito Vilanova que pot estar tranquil, ja que l'equip no "deixarà de treballar per passar l'eliminatòria de Copa i recuperar els resultats".


Valdés, tema estrella de la roda de premsa

Un dels temes estrella de la roda de premsa ha estat la decisió de Valdés de marxar del club. Iniesta ha dit que "és una decisió personal. En calent tothom pot parlar del tema, però cal analitzar la situació amb calma i naturalitat. En Víctor va arribar al Barça amb 10 anys, ha fet totes les etapes al club. Ha treballat molt cada dia, s'ha guanyat la titularitat i ha superat moments complicats. Ha guanyat premis i ha estat clau en els títols del Barça. Cal donar suport al jugador, encara juga al Barça al 100% i és dels millors de la història del club. Si les coses no van bé no serà per si ens afecta la notícia del Valdés". Segons Iniesta, Valdés treballa "al 200% i no dubto que seguirà treballant al màxim cada dia. La notícia genera impacte, però un cop ho analitzes, cal agrair la seva feina".

Segons Iniesta, aquesta decisió del porter "no deu ser fàcil. Fa temps que ho deu estar meditant i donem tot el suport del món per qui pren una decisió referent a la seva vida". Iniesta ha reconegut que "ja havíem parlat d'aquest tema amb en Víctor fa temps, però és una decisió personal. No m'agrada perdre el millor porter del món, l'enyoraré, però com a persona respecto la seva decisió. Davant de jugadors que han rendit tant només podem seguir aplaudint. No dubto que el public donarà suport a Valdés". A nivell personal, Iniesta ha comentat que ell pensa diferent i ha dit: "m'agradaria retirar-me al Barça". Sobre els noms que sonen per ocupar el lloc de Valdés, Iniesta ha reconegut que "no penso en altres porters. Ara el porter és el Víctor. Ni hi penso".

A l'hora de valorar el futur de Pep Guardiola, Iniesta ha dit que "el Bayern és un dels equips grans d'Europa. En Pep tenia diferents opcions i qualsevol era bona. Qualsevol club on treballi el Pep tindrà molta sort".

Més continguts de