BARÇA

Iniesta: "Mai em proclamaria millor jugador espanyol de la història"

El capità del Barça confia que Mascherano no marxi i podria tornar a jugar diumenge

Andrés Iniesta ha parlat a la Ciutat Esportiva del Barça en un acte organitzat per Estrella Damm. El capità de l'equip ha liderat de nou el concurs #IniestaPerUnDia, a través del qual 14 persones poden experimentar en primera persona un dia en la vida del capità blaugrana. El jugador s'ha entrenat amb els guanyadors del concurs, però abans ha dit la seva sobre l’actualitat blaugrana.

Preguntat sobre l'última Pilota d’Or, Iniesta ha argumentat: "Els guanyadors sempre són justos. Això és cosa de la gent que vota el premi. No sabem bé quins valors el regeixen, cadascú té les seves preferències". Ara Iniesta s’ha negat a considerar-se a si mateix el millor jugador espanyol de la història: "No em proclamaria millor jugador de la història. Segurament, si ho preguntem per aquí, sortirien noms diferents". Iniesta, que ha deixat clar que el millor de l’any 2017 és el naixement de la seva filla, ha admès que podria tornar a jugar aquest diumenge contra el Deportivo, malgrat que encara no té l’alta mèdica.

Sobre la possible sortida de Mascherano, el capità ha dit: "No ens hem resignat, perquè no és oficial ni hem sentit de la seva boca que se n'anirà. Segueix sent un company important per a nosaltres, i a mi m'agradaria que seguís aquí; és molt important en el nostre grup". Preguntat per si Denis Suárez podria ser el seu successor, Iniesta ha afirmat: "Crec que no és bo posar aquest tipus d'etiquetes. [Denis Suárez] És un jugador amb qualitats per jugar aquí, i té molt de marge per seguir millorant. Ha de jugar, aprendre, i serà important per al club. Confio en ell, i considero que pot ser un jugador important en aquest equip". Finalment, sobre Gerard Deulofeu ha dit que "per a qualsevol jugador que no compta amb minuts és difícil. Té les qualitats per ser aquí i dins d'aquesta plantilla li està tocant viure aquest moment. L'única cosa que ha de fer és seguir treballant, perquè el seu moment arribarà. És un bon jugador, i ha de sentir-se important".