BARÇA
Esports 04/02/2013

Iniesta: "Jo sóc millor jugant amb Leo i Leo és millor amb el Barça"

Durant una entrevista amb la FIFA ha recordat que el seu somni és seguir al Barça, on vol "guanyar-ho tot"

Efe
2 min
Andrés Iniesta celebra el tercer gol del Barça

BarcelonaEl migcampista del Barcelona Andrés Iniesta ha assegurat que jugar al costat de Leo Messi el fa "ser millor", igual que l'argentí "és millor amb el Barça". Durant una entrevista amb la FIFA, Iniesta ha afirmat que "el Barça és millor amb Leo, i Leo és millor amb el Barça. El futbol és un esport col·lectiu on la suma de tots és la que fa que les individualitats es vegin molt més. Jo sóc millor amb Leo, Leo és millor amb nosaltres. Potser jo comparteixio podi amb ell, però en cap moment és un rival".

Iniesta ha reconegut que el millor moment del 2012 va ser la consecució de l'Eurocopa de Polònia i Ucraïna, la segona consecutiva per a Espanya després de guanyar el Mundial de Sud-àfrica 2010, en què va ser elegit com a millor jugador. "Per la importància que ha tingut aquest campionat a l'equip, perquè cap altra selecció ha aconseguit aquests èxits que hem aconseguit nosaltres. I bé, sempre ho dic: per sobre de tot em quedo amb la bona sensació de jugar bé, de sentir-me feliç, de cada dia estar millor. Aquest és el millor valor que puc tenir any rere any".

El blaugrana, que es confessa admirador del seu extècnic, Pep Guardiola, i del danès Michael Laudrup, s'ha referit també a les aspiracions del seu equip en la present temporada, després de tancar la passada amb el títol de la Copa del Rei. "Vam aconseguir la Copa i ens vam quedar pràcticament a les portes tant de la Lliga com de la Campions. Al Barça se'ns exigeix sempre lluitar per tot. Ho vam fer i ho vam aconseguir en altres anys. El 2012 hem estat al límit, on havíem de ser per aconseguir-ho, però ens ha faltat un pas més. Enguany, tenim aquest al·licient per tornar a lluitar per tot ", ha apuntat.

Després d'admetre que el seu equip ha passat per moments "molt durs" per les malalties d'Éric Abidal i Tito Vilanova, "cops que toca superar", Iniesta ha assegurat que el seu "somni i il·lusió" és retirar-se al club al qual va arribar amb 12 anys. "Sóc al millor lloc on podria ser: també dic que el meu rendiment serà el que marqui fins on arribo. El dia que no senti que dono el cent per cent, ja que no voldria enganyar al meu club. Això és lògic", ha dit.

stats