Irlanda surt reforçada en un Sis Nacions on Anglaterra conquereix Murrayfield

Escòcia planta cara però veu com Anglaterra recupera la Calcutta Cup

T.p.
Escòcia i Anglaterra han jugat sota la pluja al Sis Nacions de rugbi

BarcelonaLa selecció anglesa ha patit de valent per derrotar els escocesos a Murrayfield en la segona jornada del torneig de les Sis Nacions de rugbi. Anglaterra, que venia de perdre a França, ha vist com Escòcia, ajudada per la pluja i el vent, es defensava fins al minut 73 (3-3), quan ha arribat l'únic assaig del partit, obra de Genge (3-10). Un xut a pals de Hastings ha mantingut Escòcia amb opcions fins a l'últim minut (6-13).

Després de dos anys en què Escòcia havia donat la sorpresa guanyant la Calcutta Cup, com es coneix el duel entre anglesos i escocesos, el XV de la Rosa recupera la Copa, però sense oferir una bona imatge.

El campió, derrotat per Irlanda

Al primer partit de la jornada la selecció gal·lesa, campiona del Sis Nacions de rugbi el 2019, ha patit la primera derrota al torneig, després de vuit partits consecutius guanyats, havent estat superada clarament per Irlanda a Dublín (24-14). Amb el segon triomf en dues jornades, els irlandesos presenten candidatura per guanyar el torneig.

El XV irlandès, malgrat veure com Williams aconseguia posar per davant els visitants a la primera part (5-7), ha sigut molt superior, amb quatre assaigs (Larmour, Furlong, Van der Flier i Conway) i una defensa brillant que ha deixat sense resposta als visitants (24-7). En l'última jugada, Gal·les ha aconseguit el seu segon assaig.