FUTBOL
Esports 16/11/2014

Itàlia i Croàcia empaten en un partit marcat pels incidents provocats pels aficionats croats

Rakitic ha jugat els 90 minuts i el madridista Modric s'ha lesionat

Aficionats croats provocant incidents a Milà

BarcelonaItàlia i Croàcia han empatat (1-1) en un partit de classificació per l'Eurocopa marcat pels incidents provocats per aficionats croats. El partit s'ha parat en dues ocasions i gairebé es suspèn, quan croats han llançat petards i bengales a la gespa de San Siro. El col·legiat del partit, l'holandès, Kuipers, ha enviat els jugadors al vestidor durant 15 minuts però el partit s'ha pogut acabar.

Itàlia, amb moltes baixes i sense Pirlo, Verratti o Montolivo, ha patit molt. Croàcia, molt valenta, ha dominat el partit amb Modric i Rakitic al mig del camp. El primer gol però, l'ha marcat Candreva amb un xut llunyà. Però els italians han empatat ràpidament gràcies a un xut de Perisic que ha passat per sota el cos de Buffon. Abans del descans, el madridista Modric s'ha lesionat i ha estat substituït.

A la segona part, amb Rakitic jugant els 90 minuts i manant, Croàcia ha dominat sempre el partit, però no ha creat ocasions clares de gol. Itàlia ha canviat els dos davanters i mica en mica ha igualat el partit, malgrat que Perisic ha perdonat el 1-2 en els darrers minuts. L'empat deixa els dos equips empatats liderant el seu grup.