LLIGA BBVA

James Rodríguez arriba a l'entrenament del Madrid perseguit per la policia a 200 km per hora

EL colombià no s'ha aturat quan ha estat enxampat conduint el seu Audi a una velocitat no permesa

L'any 2016 ha començat mogut a la Ciutat Esportiva del Reial Madrid, ja que un cotxe de la policia ha demanat accedir al recinte després de perseguir el colombià James Rodríguez Segons es pot sentir en un vídeo publicat pel diari 'As', la policia ha explicat als membres dels serveis de seguretat que han perseguit James "a 200 per hora". El colombià, un dels jugadors amb mala relació ara mateix amb el tècnic Rafa Benítez, conduïa per sobre de la velocitat permesa camí del primer entrenament de l'any i no s'ha aturat quan un cotxe de la policia l'ha enxampat.

El colombià podria quedar-se sense carnet, ja que no s'ha aturat quan la policia així l'hi ha demanat. Els agents han pogut entrar a la Ciutat Esportiva per parlar amb el jugador després d'una petita discussió amb la seguretat privada del Madrid. James hauria explicat que no s'ha aturat ja que no ha escoltat la sirena "doncs portava la música alta". Els agents no han detingut James en considerar que no existeix risc de fuga, però aquesta ha estat denunciat i haurà de ser jutjat. Segurament, es quedarà sis mesos sense carnet.

Benzema, sempre protagonista

Aquest no és el primer cas similar al Madrid els darrers anys. Karim Benzema també ha protagonitzat incidents amb cotxes. El 2011 va protagonitzar una cursa de cotxes de luxe pels carrers d'Eivissa amb dos amics més fins que la policia va detenir-los. El davanter francès del Madrid conduïa un Porsche a tota velocitat i quan la policia li va posar la multa de 250 euros per conducció temerària la va pagar al moment al comptat.

La matinada del 3 de febrer del 2013 cinc cotxes de rènting del club blanc van haver d'afrontar un control d'alcoholèmia a la M-40. Karim Benzema va ser caçat minuts abans per un radar per anar a 216 quilòmetres per hora amb un Audi, i Michael Essien, per circular a 150 per un tram limitat a 100. Un altre cotxe, un Porsche, circulava a 260 quilòmetres per hora, però la fotografia del radar va fallar i no es pot fer servir com a prova. No se sap quin jugador conduïa el cotxe. Benzema, Essien, Arbeloa, Sergio Ramos i Callejón van passar gairebé simultàniament per davant d'un cotxe radar de la Guàrdia Civil. Cinc quilòmetres després, tots van passar sense problemes un control d'alcoholèmia. Benzema va ser condemnat pel jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Pozuelo de Alarcón després de la celebració d'un judici ràpid. A més, el jutjat d'instrucció número 9 de Madrid va obrir al juny diligències prèvies per investigar Benzema després que al maig fos sorprès als voltants de l'aeroport de Madrid circulant a una velocitat indeguda i sense carnet.

Després, el 29 d'octubre del 2015, a la glorieta d'Atocha de Madrid, Benzema va fer un gir prohibit a una velocitat superior a la permesa i va ser interceptat per agents del districte Centre de la Policia Local. Benzema va ensenyar als agents una petició per renovar el carnet de conduir comunitari, però els agents li van explicar que aquest document no és vàlid.