SEGONA DIVISIÓ
Esports 06/02/2011

Jandro dóna aire al Girona i enfonsa el Nàstic

El Girona va sumar ahir a Montilivi tres punts d'or en la seva lluita per allunyar-se de les posicions de descens, però de retruc va enfonsar una mica més el Nàstic, que segueix vintè a la classificació.

David Jover
Els jugadors del Girona celebren amb Jandro el gol de la victòria davant el Nàstic.

BARCELONA.Els 9.000 espectadors que ahir van omplir el Montilivi, en el que és la millor entrada de la temporada, van viure ahir un gran duel entre dos equips necessitats.

El gol de Jandro en els instants finals de partit (84') va decidir un matx que va estar marcat per la rigorosa expulsió de Pere Mairata quan encara faltaven quinze minuts per acabar. Aleshores va ser quan el Girona es va més fort i amb diverses ocasions va inquietar la porteria de Rubén Pérez, que no va poder fer res quan l'asturià Jandro, amb un fort xut creuat, va posar el 2-1 definitiu.

El partit va començar de manera elèctrica amb dos gols en onze minuts. El que va colpejar primer va ser el menut Roberto Peragón, que al minut 7 va rematar una gran jugada realitzada per Chechu i Jandro. Però l'alegria va durar ben poc perquè Mairata, amb un bon gol de cap, va superar Roberto Santamaría i va posar la igualada. Aleshores el Nàstic va agafar el control del partit i va jugar els millors minuts gràcies al seu nou reforç, Felipe Sanchón, que es va entendre a la perfecció amb els seus nous companys. Tot i així, el partit va fer un gir a la segona meitat quan l'autor del gol grana, Mairata, va ser expulsat, i això ho va aprofitar el Girona per sentenciar amb el segon gol.