Espanyol
Esports 23/04/2011

Javi López: "Fins al final de la Lliga cada pilota serà una guerra"

Javi López ha destacat la duresa de la recta final de temporada i també la fortalesa de l'Sporting de Gijón al seu estadi, on l'Espanyol afrontarà un partit clau per a les aspiracions del vestidor blanc-i-blau, que somia amb Europa

Efe
1 min
Javi López condueix una pilota.

Sant Adrià de BesósEl migcampista andalús creu que l'Sporting "serà un rival incòmode", com ho seran tots a partir d'ara. "Tots els contraris s'estan jugant alguna cosa. Fins al final de Lliga cada pilota serà una guerra. Serà un partit molt difícil perquè és un equip molt compacte i està molt fort al seu estadi", ha apuntat el futbolista periquito a la Ciutat Esportiva.

De tota manera, Javi López ha insistit en la intenció de l'Espanyol de tornar amb els tres punts. "Anem a per la victòria perquè si ho aconestuim ens reivindiquem i a més donaríem un cop a sobre de la taula que ens posaria més prop de l'objectiu", ha subratllat. El somni 'periquito', de la grada i del vestidor, és jugar l'any vinent competició europea.

D'una altra banda, Javi López ha valorat la seva polivalència en aquest tram final de Lliga al jugar tant de lateral dret, esquerre o migcampista: "Menys de central, davanter i porter he jugat de tot, però jo estic per al que el míster em digui. Baena em dóna consells per al doble pivot i li faig cas. Estic còmode".

stats