Espanyol
Esports 29/07/2011

Javi Márquez: "No hem arribat a un acord per renovar, però vull seguir"

Ahir es va saber que les reunions entre Javi Márquez i el club s'havien paralitzat i avui el jugador ha tranquil·litzat l'entorn per dir que això no significa que vulgui deixar l'equip aquesta temporada

Efe
1 min
Javi Márquez i Diego Rivero en l'Espanyol-Boca Juniors.

Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)Javi Márquez, migcampista periquito amb contracte fins a 2013, ha reconegut a la Ciutat Esportiva que no s'ha arribat a un acord per renovar el seu contracte però desitja continuar aquí, perquè "les portes estan obertes" i aquest club, que és casa seva, "sempre serà una prioritat".

El club català i el representant del jugador havien iniciat les converses feia temps, encara que no es tracta d'una ruptura, sinó d'una parada en les negociacions. "El meu desig és seguir aquí, em queden dos anys de contracte. Espero complir-los i estar molt més temps a l'Espanyol", ha insistit.

Javi Márquez ha destacat l'"acostament" entre les dues parts. "Encara falta moltíssim temps per parlar i per negociar. Jo sempre m'he sentit valorat pel club, des del primer dia, i per alguns motius no ens hem posat d'acord. La meva intenció sempre ha estat renovar si no, no ens hauríem assegut", ha dit.

El futbolista afronta aquesta situació sense nervis: "M'ho prenc amb tranquil·litat, jo vull divertir-me jugant a futbol que és el que m'agrada. No vull pensar en la renovació sinó a estar al màxim per a quan comenci la temporada. Espero arribar al cent per cent per llavors perquè vull ser un jugador important".

stats