En breu
Esports 15/06/2012

Javi Rodríguez no continuarà al Barça Alusport

1 min
Javi Rodríguez  no continuarà  al Barça Alusport

Sis anys després de la seva arribada a l'equip, Javi Rodríguez dirà adéu al Barça Alusport. El capità blaugrana, de 38 anys, no continuarà la pròxima temporada a les ordres de Marc Carmona i així ho va fer saber als seus companys el dia del primer partit de la final contra ElPozo Múrcia.

Rodríguez, que tot fa pensar que penjarà les botes i que seguirà lligat al Barça dins de l'estructura del club -igual que han fet altres jugadors històrics de diverses seccions, com David Barrufet i pròximament Beto Borregán-, disputarà avui (22 hores) i diumenge (18.30 hores) els seus dos últims partits al Palau Blaugrana davant la seva afició.

Si els blaugranes guanyen avui el segon partit i diumenge el tercer permetran que Javi Rodríguez marxi del club aixecant el trofeu de campió de Lliga a casa seva i que el comiat sigui el somiat pel de Santa Coloma.

Els sis anys de Javi Rodríguez al Barça han anat de menys a més. Va arribar al club el 2006 i des d'aleshores la secció a poc a poc ha anat millorant fins a convertir-se en el millor equip d'Europa. En aquest temps Rodríguez ha aconseguit dues Copes del Rei, dues Copes d'Espanya, una Copa d'Europa -en té quatre en total- i una Lliga, que podrien ser dues si els blaugranes superen ElPozo. El millor jugador català de tots els temps dirà adéu a l'equip al qual ell ha aconseguit fer més gran.

stats