Publicitat
Publicitat

Jeep Àrtic: el cotxe del ieti

La casa Jeep ha presentat una nova versió de la seva gamma Wrangler, els substituts dels llegendaris Willys nascuts ja fa set dècades. L'Artic és un totterreny pur pensat per a un àmbit específicament de fred, gel i neu. Però tot i que es tracta d'un automòbil per a un ús bàsicament off road d'alçada, presenta un equipament propi d'un SUV de qualitat. Llandes de 17 polzades, un interior ple de detalls molt cuidats, seients i retrovisors calefactats, tapisseria de vinil, dispositius de gestió multimèdia i climatitzador intel·ligents són alguns elements que posicionen aquest Jeep en un estadi superior al d'un ús estrictament muntanyenc.

L'Artic, disponible en carrosseries de dues i quatre portes, equipa una transmissió integral gestionada pel sistema Command Track que ens permet enfilar-nos per tot arreu. El motor és un dièsel de quatre cilindres, capaç de proporcionar uns vigorosos 200 cavalls, i disposa del sistema Start&Stop per minimitzar un consum que no és precisament baix, com podem esperar d'un cotxe així. Aquesta versió està disponible amb canvi manual de sis velocitats, o automàtic de cinc.

Destinat a un públic molt concret, l'Artic -que no és barat- també respon a una compra més emocional per als que busquen en aquest cotxe una estètica i filosofia molt determinades. Les petjades del Ieti als passos de rodes i el capó deixen clar que és un cotxe per deixar empremta.

FITXA TÈCNICA

  • PREU: Des de 35.103 euros
  • EMISSIONS: 187 g de CO/km
  • MOTOR: 2776 cc, 4 cil., turbodièsel common rail, 200 CV, 3.600 rpm
  • CANVI: Manual, 6 velocitats
  • MIDES: 422 x 187 x 180 cm
  • PES: 1.975 kg
  • DIPÒSIT: 66,6 litres
Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT