Esports 28/07/2012

Joan Capdevila torna "amb la màxima il·lusió" a l'Espanyol

J.m.
1 min
Joan Capdevila torna "amb la màxima il·lusió" a l'Espanyol

SANT ADRIÀ DE BESÒSL'RCD Espanyol va presentar ahir el seu últim fitxatge de cara a la temporada 2012/13, el lateral català Joan Capdevila. El jugador fitxa per a una temporada i tindrà opció de renovar per a una segona. Capdevila, que va iniciar la seva carrera professional al club blanc-i-blau l'any 1998, torna a l'entitat després de tretze anys amb un palmarès envejable: la seva llista d'èxits inclou una Copa del Rei i dues Supercopes amb el Deportivo, una Copa de la Lliga portuguesa amb el Benfica i una Eurocopa i un Mundial amb la selecció espanyola.

En la seva presentació Capdevila va assegurar que el retorn a l'entitat espanyolista és "el repte més gran" de la seva vida. El lateral, nascut a Tàrrega fa 34 anys, va agrair al club l'esforç realitzat per contractar-lo i va assegurar que hi arriba amb la "màxima il·lusió", feliç que els seus fills el puguin veure jugar amb la samarreta blanc-i-blava. El targarí va reconèixer la importància en el fitxatge de l'entrenador Mauricio Pochettino, amb qui havia coincidit al vestidor la temporada 1998/99. Capdevila també va expressar la seva voluntat d'adaptar-se de pressa al grup per "acabar jugant a Europa" l'any que ve.

Sobre el seu estat físic, Capdevila va reconèixer que encara no està al cent per cent, però va afirmar que esperava estar-hi "en quinze dies".

Perfil humà

El director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, va aprofitar l'acte per destacar l'aspecte humà de Capdevila i assegurar que el fitxatge "ajudarà" els jugadors del planter. El conseller delegat Joan Collet va remarcar el compromís de Capdevila amb el club, del qual és soci des de fa vint anys.

stats