Esports 27/07/2012

Joan Verdú i l'Espanyol s'encallen en la renovació

Natalia Arroyo
2 min

BARCELONALa continuïtat de Joan Verdú a l'Espanyol semblava assegurada, per la confiança que els companys i tècnics tenen en el migcampista, però ahir les negociacions per la seva renovació es van aturar de cop. L'entitat considera que les expectatives de Verdú són inassumibles i dóna llibertat al representant del jugador, Màgic Díaz, per negociar la sortida del futbolista a partir del mercat d'hivern. Verdú finalitza contracte el 30 de juny del 2013 i, segons van explicar fonts pròximes a la negociació, desitja una renovació per cinc temporades més i un augment de sou. L'Espanyol no accepta aquestes pretensions.

"Ni abans estava tan a prop de renovar ni ara tan lluny -va explicar amb tranquil·litat el jugador abans del partit de pretemporada que l'Espanyol va guanyar 0-2 a Peralada-. La resposta del club no ha estat positiva, però no tanco la porta a res. Fa un any que dic que la meva intenció és seguir aquí". Màgic Díaz va ratificar a l'ARA aquesta postura: "Mai ho hem amagat. El Joan vol continuar a l'Espanyol i, com ha dit avui [per ahir], està obert a seguir negociant perquè li queda un any de contracte. Això és molt de temps. Però la realitat ara és que nosaltres volem una cosa i el club una altra. Fa vint dies que negociem i no hem avançat. Ho havíem d'acabar".

El mateix compromís

Verdú no vol que això afecti el seu rendiment: "El meu compromís és igual o superior al que tenia abans. Vull seguir donant-ho tot i aquest any encara més. Tinc una responsabilitat com a capità, amb el cos tècnic i amb l'afició, pels colors que porto. Fins a l'últim dia suaré la samarreta com un professional", va afirmar.

Peça bàsica en els esquemes de Mauricio Pochettino, Verdú ha rebut elogis dels seus companys en els últims dies. Sergio García creu que "Verdú és clau per a l'equip, és qui ho mou tot al camp", i Kiko Casilla el defineix com "el cervell, el responsable de marcar els temps i el ritme del partit". Reforçat pel lideratge evident del seu representat, Màgic Díaz reclama a l'Espanyol que faci un pas endavant "si realment aposta per ell".

stats