Publicitat
Publicitat

JOCS OLÍMPICS

UPyD ha demanat explicacions al govern

L'uniforme i el xandall dels esportistes espanyols als Jocs de Londres, motiu de polèmica

La Federació Espanyola d'Empreses de la Confecció i l'Associació de Creadors de Moda han emès un comunicat en què expressen "el seu més enèrgic rebuig" a l'uniforme que lluiran els esportistes, dissenyat per la firma russa Bosco di Ciliegi

Els dissenyadors i fabricants es queixen que "cap firma espanyola hagi sigut l'encarregada de vestir els olímpics espanyols en un esdeveniment vist per milions de persones a tot el món. Altres països han elegit les seves firmes més prestigioses per vestir els seus olímpics. És el cas dels Estats Units, amb Ralph Lauren, Regne Unit, amb Stella McCartney, o Itàlia, amb Prada i Armani, que han sabut reconèixer aquesta necessitat de marca de país, afavorint que siguin els seus propis dissenyadors els que creïn el vestuari que portaran els seus esportistes en la pròxima Olimpíada".

L'altra queixa és estètica. "Considerem que el disseny de l'equipació olímpica espanyola és completament desafortunat". Fins i tot la portaveu d'Unió , Progrés i Democràcia ( UPyD ) , Rosa Díez , ha demanat explicacions al govern pel fet que el Comitè Olímpic Espanyol ( COE ) hagi encarregat a una firma russa els uniformes .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT