BARÇA
Esports 04/07/2012

Jordi Alba serà presentat demà i després marxarà als Jocs Olímpics

Jordi Alba arribarà avui a Barcelona i demà, després de passar la revisió mèdica, signarà el contracte i serà presentat com a blaugrana. El defensa es perdrà la pretemporada perquè disputarà els Jocs Olímpics.

Nuria García
2 min
Jordi Alba es va emocionar ahir durant la roda de premsa organitzada per acomiadar-se del València.

BARCELONA.Jordi Alba arribarà avui a Barcelona. El jugador es va acomiadar ahir del que havia estat el seu club durant els últims tres anys, el València, en una emotiva roda de premsa. "Vull donar les gràcies pel tracte que m'heu donat a València. Sempre estaré agraït a aquest club, que m'ha permès arribar on sóc ara, però l'oportunitat de tornar a casa era molt important per a mi -va dir-. Vaig estar vuit anys al Barça i vaig aprendre molt allà. No miro si em van fer fora o no, jo vaig marxar amb el cap ben alt perquè confiava en mi i ara hi torno per estar amb la meva família i amb la meva gent", va comentar. La pròxima roda de premsa que farà ja serà com a blaugrana. Avui aterrarà a Barcelona i a les 12.30 del matí es farà la tradicional foto davant l'escut que hi ha a les portes de les oficines del club blaugrana. Demà al matí el jugador passarà el pertinent reconeixement mèdic i a la tarda signarà el contracte abans de fotografiar-se amb el president del club, Sandro Rosell. Llavors es presentarà en un acte al Camp Nou obert a l'afició i posteriorment oferirà la seva primera roda de premsa com a jugador blaugrana.

Jordi Alba, però, no podrà començar la pretemporada amb la resta dels seus companys al Barça, ja que el dia 14, després de pocs dies de vacances, s'incorporarà a la selecció olímpica de futbol.

Quatre blaugranes, als Jocs

El seleccionador espanyol Luis Milla va anunciar ahir els noms dels 22 jugadors que ha seleccionat per disputar els Jocs Olímpics de Londres 2012. Entre ells hi ha quatre jugadors del Barça. A més de Jordi Alba, Milla ha cridat els blaugranes Martín Montoya, Thiago Alcántara i Cristian Tello. S'havia especulat amb la possible presència de Sergio Busquets, però el seleccionador va dir que entenia que el migcampista de Badia "necessitava descans" després d'haver-ho jugat tot amb el Barça i amb la selecció.

Lluis Milla també ha convocat Álvaro Vázquez, de l'Espanyol. A més, també ha estat seleccionat el jugador d'Ulldecona que juga al Chelsea, Oriol Romeu. Dels 22 jugadors que ha cridat i que es concentraran divendres a Las Rozas (excepte Jordi Alba, Mata i Javi Martínez, que vénen de jugar l'Eurocopa), el seleccionador haurà de descartar-ne quatre, ja que la llista definitiva serà de 18.

stats