ESPANYOL
Esports 10/07/2012

Jordi Amat diu que no li consta l'interès del Barça B

Martí Molina
1 min
El jove central de l'Espanyol Jordi Amat corrent en un entrenament.

BARCELONA.Jordi Amat, el central de l'Espanyol, va voler acabar amb els rumors que el situaven al filial del Barça la temporada vinent i va assegurar que el seu objectiu era continuar a la disciplina blanc-i-blava: "Ni em consta ni m'ho he plantejat. Tinc contracte i només penso en l'Espanyol". Tot i això, va dir que "sempre és un elogi" que qualsevol club s'interessi per ell.

Amb la renovació de Raúl Rodríguez, la incorporació de l'argentí Colotto i la presència d'Héctor Moreno (tots centrals), el club veuria amb bons ulls una cessió d'Amat -que tampoc no va tenir gaires minuts la temporada passada-. Tot i això, el jugador accepta el repte de guanyar-se un lloc com a titular: "Hi ha molta competència a l'equip, però hem de treballar junts i després ja es veurà qui és millor. És una temporada nova i torno de les vacances amb molta il·lusió i moltes ganes".

El filial, a 2a B

D'altra banda, l'Espanyol B s'ha vist afavorit per les diverses renúncies de categoria i l'any vinent jugarà a la Segona Divisió B. Aquest fet, de retruc, ha afavorit altres equips catalans. El Palamós ocuparà la sevaplaça a Tercera, mentre que el Peralada salva la categoria Primera Catalana.

stats