Esports 16/06/2012

Jordi Roura serà el segon entrenador

Toni Padilla
1 min
Jordi Roura ahir durant la roda de premsa.

BARCELONA.El segon entrenador del Barça serà Jordi Roura. Ahir Vilanova va explicar-ne les raons: "El cos tècnic no està definit del tot, però Roura serà el segon entrenador per molts motius. Un és que hi haurà molta feina per fer i necessito algú que faci la feina de pressa. Roura ja formava part de l'equip i sap com treballem. Necessito algú que treballi de pressa i ell s'ha criat aquí". Roura, de fet, era a primera fila i també va firmar ahir el seu contracte, així com Aureli Altimira, que passa a ser el cap dels preparadors físics.

Roura, que va jugar 10 partits amb el primer equip del Barça a les ordres de Cruyff, va treballar d'observador al futbol base del Barça i després va treballar en clubs com el Terrassa, on el va fitxar precisament Tito Vilanova. El 2007 es va incorporar a l'equip de scouters del primer equip del Barça, coordinat per dos vells coneguts de Roura: Domènec Torrent i Carles Planchart. Aureli Altimira, per la seva banda, ocupa el forat que deixa Lorenzo Buenaventura. Altimira incorpora al seu equip el lleidatà Edu Pons, que aquest any ha treballat amb el juvenil. Abans ho havia fet al Lleida, al Nàstic i a l'Almeria.

Un dels grans dubtes, doncs, és qui serà el preparador dels porters, ja que Unzué marxa. A part d'això, Vilanova no hauria de fer gaires més canvis respecte al cos tècnic de Guardiola.

stats