BARÇA
Esports 10/10/2012

Jordi Alba: "Cap jugador del Barça fa teatre. No estic d'acord amb Pepe"

El lateral defensa que Messi guanyi la Pilota d'Or i confia a veure jugant de nou Abidal

Ara
1 min
Jordi Alba durant un entrenament del Barça

BarcelonaJordi Alba ha parlat amb la cadena Cope sobre l'actualitat blaugrana. Sobre Éric Abidal, per exemple, ha comentat que "el veiem molt content i amb moltes ganes de tornar. Esperem que estigui al més aviat possible amb nosaltres, ja que és un jugador molt important, que pot jugar tant de lateral com de central. Ens vindria fenomenal la seva ràpida recuperació. És molt estimat pel vestidor i l'afició. És el primer que ho ha passat malament, però el seu cas és un gran exemple per a tots". De fet, Alba admet que "no tenim sort amb les lesions en defensa", malgrat que "tenim jugadors que poden jugar en diferents posicions. Mascherano i Adriano, per exemple. Tots dos van fer un gran partit. Mascherano està a un gran nivell des de ja fa temps. I Adriano, tot i ser la seva primera vegada com a central, estava molt confiat que ho faria bé i crec que ho va demostrar. Va fer un grandíssim partit, és molt ràpid i ens va ajudar moltíssim".

El lateral creu que Messi "mereix la Pilota d'Or. És el millor de la història", i ha deixat clar que "és un luxe jugar amb ell. Sobre les declaracions de Pepe acusant els jugadors del Barça de fer teatre, Alba opina que "no estic gens d'acord amb Pepe. Cap jugador del Barcelona fa teatre".

Jordi Alba també ha afirmat que "el clàssic em va posar els pèls de punta. Va ser una sensació increïble, tant el mosaic com la gent cantant l'himne. L'afició es va comportar molt bé i va empènyer l'equip fins a l'últim minut".

stats