PRIMERA DIVISIÓ
Esports 26/12/2012

El català Jordi Figueras torna cedit al Rayo Vallecano fins a finals de temporada

Aquesta serà la segona etapa del jugador lleidetà a l'equip de Vallecas

Efe
1 min

MadridEl central català Jordi Figueras torna al Rayo Vallecano cedit pel Bruges fins a finals de temporada, gràcies a un acord entre els dos clubs del qual es desconeixen de moment els detalls. El jugador, de 25 anys, s'ha desplaçat a Madrid per tancar les últimes qüestions pendents, segons va anunciar el club belga a la seva pàgina web, després de les quals, "l'acord podrà finalitzar".

Amb aquest pacte entre el Rayo i el Bruges, Figueres torna a Vallecas un any després de la seva marxa del club rumb a Bèlgica, un moviment que va ser públicament criticat pel llavors tècnic del conjunt madrileny, José Ramón Sandoval. Sandoval es va mostrar contrari a una operació que considerava motivada per qüestions econòmiques i que el va deixar sense un dels seus homes clau, ja que el futbolista lleidatà havia disputat 19 dels 20 partits que el seu equip portava fins ara jugats entre Lliga i Copa, i seva única absència va ser per sanció.

El director esportiu del Rayo Vallecano, Felipe Miñambres, ja va avançar aquest estiu que el club mantenia contactes amb Figueres per plantejar-ne el retorn, un tracte que el jugador veia amb bons ulls pel fet que al Bruges no sortia al camp els minuts que esperava.

stats