LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/02/2013

Jordi Roura: "A San Siro sempre ho passes malament en algun moment"

Jordi Roura ha parlat en roda de premsa a San Siro, l'estadi on es va lesionar de gravetat el 1989 jugant amb el Barça

Toni Padilla
1 min
Jordi Roura, a la sala de premsa de San Siro

Milà (enviat especial)Roura ha comentat que "és cert que el Milan està canviant darrerament, però en tots els partits que hem vist amb el Tito i l'Aureli hem detectat un estil que no hauria de ser diferent". El tècnic ha deixat clar que "nosaltres no ens sentim favorits i si guanyem o perdem, no serà per menystenir el rival".

Roura no ha valorat el futur de Bojan, ja que "és jugador del Milan", i ha recordat aquell partit del 1989 en què es va lesionar a San Siro: "No en tinc un bon record. Ara per sort puc tornar a un estadi on sempre és un plaer jugar. Han passat molts anys, en tenia 22 i no va ser fàcil superar aquell cop". Segons Roura, "a San Siro sempre ho passes malament en algun moment" i "aquesta eliminatòria s'haurà de decidir al Camp Nou".

Segons el segon tècnic del Barça, "no et puc dir si ara fem por, però tinc clar que no som favorits". Sobre Alexis Sánchez ha comentat que "és cert que a Granada no va estar fi del tot, però la nostra obligació és ajudar i animar un jugador que sempre demostra una gran actitud".

stats