ESPORTS
Esports 25/07/2011

El pare de Jorge Lorenzo: “Que us donin pel cul, catalanistes, deixeu-nos en pau, feixistes”

'Chicho' Lorenzo diu al seu perfil de Facebook que els catalans són “l'enemic que ens vol annexionar i eliminar la cultura, la identitat i la llengua balear” i creu que "la solució passa per potenciar el nacionalisme balear"

Redacció
1 min
'Chicho' Lorenzo, acompanyat del seu fill, el pilot Jorge Lorenzo, en una imatge del seu Facebook

Barcelona“Que us donin pel cul, catalanistes, deixeu-nos en pau, feixistes”. Amb aquestes paraules s'ha expressat 'Chicho' Lorenzo, el pare del pilot de Moto GP Jorge Lorenzo, que ha carregat durament contra els catalans al seu perfil de Facebook. El pare del pilot explica que “el problema és que (els catalans) necessiteu qui us pagui les despeses de la independència i us creieu que seran els balears i els valencians”. “S'ha de ser ignorant per pensar això”, rebla Lorenzo pare.

Segons Chicho, els catalans són “l'enemic que ens vol annexionar i eliminar la cultura, la identitat i la llengua balear”. "Volen ser independents d'Espanya, però volen tenir València, Balears i la Vall d'Aran sota el seu domini, que parlem com ells, que pensem com ells”, continua el pare del pilot. Per Lorenzo, "la solució passa per potenciar el nacionalisme balear". “Aquí tenim una cultura i una llengua i no volem saber res del català”, diu en el seu discurs, que acaba amb un argument de pes: “I jo això ho defenso com em surti dels collons”.

"Mallorquí sí, català no", diu Lorenzo, que creu que hi ha "catalanistes antiespanyols, d'aquests que creuen que ses Illes Balears són seves i que aquí perdem el cul pels nostres amos catalans i que els estem molt agraïts per deixar-nos ser part dels pallassos catalans". “Cada dia en som més, si no ens deixen en pau per les bones, hauran de deixar-nos en pau per les males", amenaça el pare de Jorge Lorenzo.

stats