Esports 20/08/2012

Jornada completa a l'estadi: Alex Song, congrés de penyes i partit

Martí Molina
2 min
Jornada completa a l'estadi: Alex Song, congrés de penyes i partit

BARCELONA.L'endemà de debutar a la Lliga, el Barça viu una jornada intensiva amb el fitxatge d'Alex Song -que avui rubrica el contracte de manera formal-, el Trofeu Joan Gamper i la cloenda del Congrés Mundial de Penyes.

L'activitat comença a 2/4 de 9 del matí, amb Alex Song de protagonista. El camerunès farà una primera sessió gràfica davant la porta de les oficines del Barça (9.30 h), i posteriorment passarà la revisió mèdica a l'Hospital de Barcelona i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Un tràmit que s'acabarà amb la rúbrica de l'acord, que es farà un altre cop a les oficines del club, a les cinc de la tarda. Tot seguit, el jugador farà una altra sessió gràfica, aquesta vegada acompanyat del president Sandro Rosell.

Paral·lelament, i amb motiu del Gamper, el president Rosell i una representació de la Junta Directiva faran al matí (10 h) una ofrena floral a la tomba del fundador del club. Les activitats es reprendran a la tarda, a les 5, a l'exterior del Camp Nou. Hi haurà actuacions musicals, tallers de tatuatges o maquillatges, xutòmetres, futbol amb aigua i una zona amb mascotes dels Barça Toons.

Ja a l'Estadi, un speaker animarà els assistents mentre es fan concursos i un homenatge als campions d'Europa del 1992. Tot plegat s'allargarà fins a la presentació de la plantilla (prevista per a les 21.10 h), en què la gran novetat serà Alex Song, que ja saltarà a la gespa vestit de blaugrana. I a partir de les 10 del vespre començarà el partit entre el Barça i el Sampdoria.

Congrés de penyes

A banda d'això, el Barça també tanca avui la 33a edició del Congrés Mundial de Penyes. La jornada comença a les 10 del matí al Palau de Congressos de Catalunya, i es tanca amb un dinar de gala.

stats