WATERPOLO
Esports 25/01/2018

Un gol de Vrlic a 5 segons del final dona el triomf al Barceloneta (13-12)

La victòria contra el Hannover col·loca els mariners en posicions d'accés a la 'final four'

Guillem Barrera
Imatge de la victòria de l'Atlètic Barceloneta davant del Waspo Hannover

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta s'ha imposat aquest dijous al Waspo Hannover alemany (13-12) en un igualat partit que no s'ha decidit fins a cinc segons del final.

Els barcelonins han patit més del compte davant d'un conjunt alemany que no ha deixat que els seus rivals s'escapessin en el marcador i en l'últim minut han fet l'empat a 12. Però una genialitat del croat Josip Vrlic ha trencat la igualtat quan només faltaven cinc segons per al final del partit. Precisament, Vrlic ha sigut un dels jugadors més destacats del duel, juntament amb Alberto Munárriz i Blai Mallarach, amb tres gols cadascú.

Amb aquesta agònica victòria el conjunt mariner se situa quart classificat del grup A, a 2 punts de Jug Dubrovnik, el seu màxim perseguidor.