GIRONA FC

Jozabed: "A Segona, qualsevol equip pot derrotar-te"

El nou migcampista del Girona, feliç de retrobar-se amb Juan Carlos Unzué

El Girona ha presentat el migcampista provinent del Celta Jozabed Sánchez, que arriba cedit fins a final de temporada amb opció a compra en cas d'ascens. "És un futbolista superdotat tècnicament, té molt de talent i porta molts anys competint a Primera Divisió; és un reforç molt important", ha dit el secretari tècnic Quique Cárcel.

Jozabed, que ja va treballar amb el tècnic del Girona Juan Carlos Unzué al Celta, ha dit: "Sempre m'he sentit còmode jugant en qualsevol posició del centre del camp. Al llarg de la meva vida he jugat de pivot, però també d'interior i mitja punta, que és on potser he rendit millor. Ara fa dos anys que jugo en posicions una mica més endarrerides i no crec que això sigui un problema. Jugaré on el míster em digui. El conec des de fa temps i en aquests primers entrenaments he vist que demana una cosa semblant al que fèiem a Vigo".

El futbolista andalús ha admès que aquesta Lliga és molt complicada: "Qualsevol rival et pot guanyar i sempre hi ha equips que es converteixen en les sorpreses de la temporada. Malgrat això tenim equip per aconseguir l'ascens a Primera, i el que hem de fer és estar forts mentalment per afrontar totes les situacions".

Més continguts de