Esports 03/08/2012

Julio Alberto: "M'agradaria ser el Manel Estiarte de Tito Vilanova"

L'exfutbolista del FC Barcelona repassa la seva trajectòria esportiva i vital en una entrevista a l'ARA. Parla amb entusiasme de Tito Vilanova i li agradaria ser útil al seu costat

Joan Serra
1 min
Julio Alberto : "M'agradaria ser  El Manel Estiarte de Tito Vilanova"

BarcelonaJulio Alberto Moreno ha viscut la vida com entenia el futbol, al límit. Va ser el lateral esquerre del Barça dels anys 80, va compartir vestidor amb Diego Armando Maradona, va fregar la Copa d'Europa amb les mans i va disputar un Mundial. Però també va tocar fons quan va abandonar el futbol. Ha sabut refer-se d'unes quantes patacades. Ara se sent útil estudiant al Johan Cruyff Institute, però també li agradaria ser al costat de Tito Vilanova, ajudant el primer equip. En conversa amb l'ARA fa aquestes reflexions:

"Messi és millor que Diego. Messi és generós amb l'equip, juga per a l'equip, a diferència d'altres grans jugadors. Messi és humil, discret i ambiciós. Vol jugar sempre i no es relaxa, ni desconnecta. És d'una altra galàxia. Ni Pelé, ni Maradona".

"El Tito és un savi i ha sigut clau en els èxits del club. Jo voldria treballar-hi. M'agradaria fer al costat del Tito la feina que ha fet Manel Estiarte al costat del Pep. M'agradaria ser al seu costat per ajudar-lo a gestionar l'entorn, per ser a prop de Xavi, Puyol, Iniesta o Víctor Valdés, i donar-los suport. I, sobretot, perquè és una manera de viure el futbol".

"El que haurien de fer els professionals és preparar-se un o dos anys abans de la retirada. És important per no trobar-se un buit massa gran, un buit que se't pot girar en contra".

Podeu llegir-ho a l'Ara Premium.

stats