LLIGA DE CAMPIONS

Valverde: "Volem arribar als resultats amb bon joc, però no sempre podem fer-ho"

El tècnic avisa que espera la millor versió de la Juve i demana calma amb el futur de Messi

Ernesto Valverde ha parlat a la sala de premsa del Juventus Stadium i ha deixat clar que espera "la millor imatge de la Juve; és un equip molt fort a casa, i necessita guanyar. N'espero la millor versió". Ha avisat així dels perills dels italians. Segons l'entrenador, quan un gran equip cau, com li ha passat a la Juve a la Lliga, "vol aixecar-se de nou, i és més perillós". Ha recordat així la derrota 3-2 contra el Sampdoria de l'última jornada.

Valverde ha admès que aturar Dybala ajudaria molt, però després cal controlar Pjanic o Cuadrado. Seria limitar un perill, però caldria estar atent a tot un bloc, el bloc de la Juve". Preguntat sobre l'estat del futbol italià, Valverde ha dit que "no veure Itàlia al Mundial crida l'atenció, per dir-ho suaument". "Des de la distància, però, no puc dir gaire cosa. Ara cal recordar que la Juve ha perdut dues finals de Champions, i això vol dir que hi ha arribat eliminant grans equips. Jo quan veig la Juve veig un gran equip, un equip que respecto molt. Com el Roma o el Nàpols", ha afegit.

Jugar bé... quan es pot

Valverde ha admès que "el camí per guanyar és jugar bé". "Volem dominar el joc, però la Juve també vol fer-ho. Sol fer-ho, a la seva lliga. Serà un bonic duel per la pilota, com va passar a l'anada. Volem arribar als resultats amb el joc, però alguns dies les coses no ens surten. Llavors també cal aconseguir els resultats", ha afirmat.

Parlant més sobre aquest punt, ha admès: "Els equips ens tanquen espais, però volem la pilota. Si no hi ha pilota, cal ser solidari, defensar-se. Ara l'equip vol controlar el joc, atacar... No sempre surt el millor joc, com passa a tots els equips, però es tracta de guanyar els dies que no pots estar brillant. I fer-ho també si et surten les coses. Tenir jugadors com Ter Stegen ajuda, en defensa i en atac".

Tranquil amb Messi

Preguntat sobre Messi i el fet que no s'hagi fet la foto renovant amb Bartomeu, ha dit: "No tinc clar quina importància cal donar a la foto amb Bartomeu, ja que Messi és aquí, ha viatjat, juga amb nosaltres... Per quina raó cal anar pensant més del que toca quan no passa res? Si juga amb nosaltres, cal deixar històries a part".

Valverde no ha volgut parlar del pròxim mercat de gener, i ha dit: "Jo penso a classificar-me, en la pròxima jornada. Tot gran equip vol estar sempre atent i anar cap a millor; ja es veurà si s'entra al mercat o no, encara falta".

Defensa de Vermaelen

Sobre els centrals, ha dit: "No vull preocupar-més abans de tenir problemes. De moment, tinc els centrals titulars contra la Juve; després ja tocarà pensar en València, quan no tindrem Piqué". Així, ha defensat Vermaelen, que "ha jugat dos partits seguits, en pocs dies, amb la selecció belga. Està llest per jugar".