LLIGA DE CAMPIONS
Esports 06/03/2013

La Juve no pateix contra el Celtic i es classifica per als quarts de final (2-0)

El campió italià ja havia guanyat el partit d'anada per 0-3 i ha certificat la seva classificació

Giorgios Samaras i Leonardo Bonucci, durant el Juventus-Celtic

BarcelonaLa Juve serà als quarts de final de la Lliga de Campions després de superar fàcilment el Celtic per un global de 5 a 0. Després de guanyar a Glasgow per 0-3, els piemontesos han superat de nou els homes de Neil Lennon a Torí per 2-0.

Malgrat el resultat del partit d'anada, el Celtic ha ofert una bona imatge durant els primers 45 minuts amb un joc intens i agressiu que ha posat en problemes la defensa italiana. Buffon i els centrals, però, sempre han aturat un rival valent però sense encert ofensiu. Matri, entrada la primera part, ha marcat el primer gol del partit després d'un rebuig del porter Foster, i Quagliarella hauria pogut fer el segon abans del descans a la contra.

A la segona part el Celtic mica en mica ha perdut pistonada i la Juve ha gaudit d'un domini total del partit. Quagliarella, després d'una greu errada defensiva del campió escocès, ha fet el 2-0 després de rebre una assistència de Vidal.

Fitxa tècnica:

Juventus: Buffon, Bonucci, Marrone, Barzagli; Peluso (Asamoah, 56'), Vidal (Isla, 67'), Marchisio, Pirlo (Giacherinni, 69'), Pogba; Quagliarella i Matri.

Celtic: Forster, Matthews (Forrest, 52'), Wilson, Wanyama (Ambrose, 46'), Izaguirre, Samaras, Kayal, Ledley, Mulgrew, Commons (Lassad, 73') i Hooper.

Gols: 1-0 Matri (24') i 2-0 Quagliarella (65').

Àrbitre: Fırat Aydınus (Turquia). TG: Peluso (17') i Izaguirre (65').