Enbreu
Esports 14/06/2012

Kevin Durant lidera la victòria dels Thunder a la final de la NBA

1 min
Kevin Durant lidera la victòria dels Thunder a la final de la NBA

Els Oklahoma City Thunder i els Miami Heat disputaran aquesta nit (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes) el segon partit de la final de la NBA. L'equip que lidera Kevin Durant es va endur la nit de dimarts a dimecres un enfrontament que perdia per 13 punts de diferència. L'aler, que va sumar 36 punts (17 dels quals en l'últim quart) i 8 rebots, va tenir la col·laboració de Russell Westbrook (27 punts, 11 assistències i 8 rebots).

Serge Ibaka, ex de l'Hospitalet i del Manresa, va aportar 10 punts i 6 rebots en un partit en què el pivot va tenir molta incidència defensiva contra uns Miami Heat en què LeBron James (30 punts) no va tenir l'ajuda de Dwyane Wade, que es va quedar amb 19 punts i un fluix 7/19 en tirs.

El partit va començar amb dos protagonistes inesperats, Shane Battier i Mario Chalmers, que van anotar 17 dels 29 punts amb els quals el Miami Heat van acabar el primer quart. La renda visitant va arribar als 13 punts en un segon període en què l'equip que entrena Erik Spoelstra va saber completar moltes passades per aconseguir bons tirs.

Després del descans va arribar la reacció dels Oklahoma City Thunder, que van millorar molt la defensa pressionant totes les línies de passada. Scott Brooks va saber canviar la dinàmica del partit gràcies a la feina de jugadors secundaris com Thabo Sefolosha i Nick Collison.

stats