LLIGA
Esports 21/09/2011

Khedira complia ordres de José Mourinho de pressionar l'àrbitre quan va ser expulsat

L'entrenador va reunir els jugadors abans del partit del Llevant perquè demanessin targeta groga per als jugadors rivals que els perjudicaven, segons el diari 'El País'

Redacció
1 min
El madridista Sami Khedira ha estat expulsat al minut 40 de partit

BarcelonaKhedira, el jugador del Reial Madrid expulsat diumenge per haver exigit amb massa èmfasi una sanció per una entrasa a Di María, va fer "exactament el que li van dir". És a dir, complia ordres de l'entrenador, José Mourinho, malgrat que el tècnic se'n va desentendre en una roda de premsa aquest dilluns i va qualificar "d'infantil" l'actitud del jugador. Això és, almenys, el que afirma "un dels integrants del vestidor" al diari El PaísEl País, que publica aquest dimecres un reportatge sobre aquest conflicte intern al club blanc.

La consigna era, segons aquest relat, "defensar els companys" que fossin víctimes d'una falta. I la tècnica havia de ser pressionar en grup l'àrbitre perquè fes cas d'aquestes reclamacions. En el cas de Khedira, amb un possible excés de zel, va acabar en expulsió, i el Reial Madrid va perdre per 1-0.

stats