CURSES DE MUNTANYA
Esports 24/10/2011

Kilian Jornet s'endú el 'Cinc curses, cinc continents'

Després d'imposar-se en l'última cursa al Kinabalu (Malàisia), Kilian Jornet es va proclamar campió delCinc curses, cinc continentsamb un temps de 2 hores, 37 minuts i 39 segons. La cursa, molt disputada, la va guanyar Jornet amb només nou segons de marge sobre el segon classificat, l'italià Marco de Gasperi. El triomf, però, va ser èpic, ja que De Gasperi estava escapat i fins i tot va doblar Jornet, que en la baixada va reaccionar i, jugant-se el físic, va aconseguir atrapar l'italià i després el va superar en els metres finals.

La temporada de Jornet va començar a Austràlia amb la victòria a la The North Face 100 K. La va seguir la victòria a la Western Union, als Estats Units. Posteriorment, Europa va viure un nou triomf de Kilian Jornet amb la victòria a l'Ultra Trail del Montblanc i a mitjan setembre es va imposar en la Table Mountain Sud-Àfrica abans de guanyar la cursa asiàtica d'aquest diumenge. Ara, després d'un merescut descans, Jornet encara la temporada d'hivern que es presenta molt dura. En l'horitzó, el Campionat d'Europa d'eskimo.